Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.02.2016 18:23 - Стамен Стаменов от асоциация "Феномени": България духовен център на света? Това е блъф! Генът ни е увреден, няма бъдеще!
Автор: prado Категория: Други   
Прочетен: 709 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Стамен Стаменов от асоциация "Феномени": България духовен център на света? Това е блъф!   Председателят на асоциация „Феномени” Стамен Стаменов има множество книги, постоянно изнася лекции, води и телевизионно предаване. 
 



image  

 

- Вярно ли е пророчеството на Слава Севрюкова, че България ще бъде „Швейцария” и духовен център на света?

- Абсолютно не. Имали сме генетичните заложби да бъдем световни духовни водачи, но сме изгубили тази привилегия още когато променяме вярата си и когато започваме де факто да живеем в безверие, потъпквайки всички норми на морала. В момента

България е една помийна яма

в която ври и кипи от идиоти и са заличени всички духовни критерии. Така, че ние сме се върнали назад в еволюцията си толкова много и толкова невъзвратимо, че пророчествата за оптимистично бъдеще на България като духовен център на света са пълен блъф. И вие сами можете да прецените, че това не може да се случи с магическа пръчка при положение, че не разполагаме с никакъв нравствен и интелектуален капацитет, за да поведем когото и да било в добра посока. Та ние собствената си държава не можем да оправим. Буксуваме четвърт век в една абсолютна заблуда и простащина.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

Архив