Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.01.2018 21:54 - НА ВНИМАНИЕТО НА АДМИНИТЕ - КОЛКОТО И ГЛУПАВИ ДА СТЕ , това не е извинение
Автор: prado Категория: Други   
Прочетен: 1077 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  НА ВНИМАНИЕТО НА АДМИНИТЕ - КОЛКОТО И ГЛУПАВИ ДА СТЕ автор: prado категория: Други   image 
прочетен: 259 коментари: 7 гласове:  3  
последна промяна: 21:51 
  image

ИМА ЗАКОН, КОЙТО ОБЯВЯВА КОМУНИЗМА, БКП И СССР ЗА ПРЕСТЪПНИ!
ВСЯКА АГИТАЦИЯ ЗА ТЯХ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ - В БЛОГА СЕ ВИХРИ КОМУНИСТИЧЕСКА ПРОПАГАНДА, ИМА И АВАТАРИ С КОМУНИСТИЧЕСКА СИМВОЛИКА....АКО НЯКОЙ СИ СЛОЖИ СВАСТИКА ЗА АВАТАР, ЩЕ БЪДЕ ИЗТРИТ, НАЛИ? Съобразявайте се със закона, защото глупостта не е извинение Законът за обявяване комунистическия режим в България за престъпен е действащ закон на Република България, приет от 38-то народно събрание на 26 април 2000 г. и обнародван в Държавен вестник, брой № 37 от 5 май 2000 г.

Текстът му се състои от четири члена. В член първи се казва, че управлението на Българската комунистическа партия, дошла на власт с помощта на външна сила(СССР), обявила война на България, довежда страната до национална катастрофа.

В член втори се изброяват десет обвинения към ръководствата на БКП и шест срещу целия режим. Според различните точки БКП е отговорна за различни неща, вариращи от „унищожаване на традиционните ценности на европейската цивилизация“ и „моралния и икономическия упадък на държавата“ до нарушаване на човешките права и свободи по редица начини и подчиняване интересите на страната на чужда държава „до степен на практическа загуба на държавен суверенитет“.

Член трети обявява БКП за престъпна организация въз основа на обвиненията от член втори, а член четвърти обявява всички действия, извършени с цел съпротива и отхвърляне на режима, за „справедливи, морално оправдани и достойни за почит“.
Гласувай:
21. kolevn38 - Обянението, драги, е само едно - те самите са комунисти.
25.01.2018 22:28
Това е доказано - погледни само какви червени питекантропи толерират, пълна измет. Привърженици на престъпната комунистическа идеология.
цитирай
2. prado - една възможност, да
25.01.2018 23:35
kolevn38 написа:
Това е доказано - погледни само какви червени питекантропи толерират, пълна измет. Привърженици на престъпната комунистическа идеология.
, но може и да са безсъвестни, ако не са комунисти. Да земат некой лев там..а на закона мамата е...л съм
цитирай
Търсене

Архив