Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03.2011 17:59 - Бахурът* си е бахур*, сиренето - с пари, но никой не е по-голям от хляба!
Автор: prado Категория: Политика   
Прочетен: 2898 Коментари: 1 Гласове:
1





Дори да е най -добрият досега доклад на Департамента на USA по отношение на изпълняването на препоръките на световния жандарм и ЕС за мерките по спирането на контрабандата и трафика на наркотици през наша територия.
Радостта на Боко от потупването по рамото от Големия джандар е радостта на селския пъдар, че е спазил заръката на кмета да не влизат местните говеда в кметското..., но у съселяните може. Радостта на неосъществилия се милиционер и нереализиралия се пожарникар, че вече като отрядник е допринесъл да се арестуват два пъти повече заподозрени. Заподозрени, които за аратлика му Цвъто обаче са си "абсолютни бандити", за разлика от последната дума на съда, който изнемогва под натиска на нередовно събрани улики от неподготвени професионално и интелектуално полицаи, и които все не могат да се превърнат в доказателства...
Хлябът ще те събори , Боко, но не самунът на масата - а хлябът на хората, за който нехаеш! Защото както знаеш - никой не е по-голям от него!
И понеже много обичаш да цитираш поговорки, макар да не знаш много такива, то ще ти цитирам един израз, който лично мен ме е изумил с антихумаността си, но в твоя случай си е на място - "Пази , Боже, сляпо да прогледа!"

*Бахурът е български "деликатес", спадащ към групата на надениците. Има някакви вкусови качества и се приготвя от дреболии и кръв на овце, говеда или свине, натъпкани в черво от същото животно. А, бе, от субпродукти - какъвто си и ти, но се харесва на широката публика....засега.



Гласувай:
1



1. анонимен - get #1 rsimple seoankings with simple plugin without being affected by any Google Updates
03.11.2012 08:38
Would you like to discover the secret how I’ve achieved multiple number 1 ranking positions for my wordpress website with simple seo plugin without being affected by any Google Updates?

And how you can get same results for your prado.blog.bg wordpress site and finally start to get tons of laser targeted traffic from search engines and get lot more sales...

I’ve set up a webpage where you can see my results (they’re impressive) and discover how I did it all here:

http://best-wp-seo-plugin.com

Now it’s important to note it’s got nothing to do with directories or article marketing or link building.

It’s just a simple plugin I used on my site, one which you can use on your prado.blog.bg website to help boost your rankings as well.

Find out more here:

http://best-wp-seo-plugin.com
цитирай
Търсене

Архив